Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

понеділок, 13 листопада 2017 р.

Фестиваль фізичного експерименту

19 листопада 2017 року на базі фізико-технічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника буде проведено III-й обласний «Фестиваль фізичного експерименту». Мета проведення заходу – відновлення зацікавленості шкільної молоді до вивчення точних та природничих наук, ознайомлення учнів шкіл та інших закладів освіти із досягненнями, завданнями та проблемами сучасної фізики, техніки та технологій. 

Ми створюємо можливість для наших гостей не тільки послухати цікаві науково-популярні лекції із яскравими реальними демонстраціями, а й самим прийняти участь у роботі лабораторій, долучитися до фізичного експерименту, випробувати себе у квестовому змаганні, поспілкуватися із професорами, науковцями та студентами факультету.

У програмі заходу:

·        Демонстрація сучасних цікавих і наочних дослідів;
·        Фізичний квест у лабораторіях факультету;
·        Досліди за безпосередньої участі гостей;
·        Короткі та інформативні науково-популярні лекції фізико- технічного профілю від провідних професорів факультету;
·        Демонстрація деяких «парадоксальних» явищ у фізиці;
·        Цікаві ігри, вікторини, бесіди;
·        Екскурсії навчальними та науковими лабораторіями фізико-технічного факультету;
·        Можливість отримати фахову консультацію та зареєструватися на безкоштовне репетиторство для здачі ЗНО з фізики та підготовку до фізичних олімпіад;
·        «Живе» спілкування із студентами та викладачами факультету;
·        Презентації потенційних роботодавців для випускників факультету - провідних виробників сучасної продукції в Івано-Франківській області.

Реєстрація учасників у 115 ауд. головного корпусу, вул.Шевченка, 57, з 10.00 год.
Контактні телефони (0342)596000, 0967429555, 0951019532.


Немає коментарів:

Дописати коментар