Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 18 листопада 2017 р.

День відкритих дверей на факультеті математики та інформатики

Факультет математики та інформатики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника запрошує випускників 11 класу на навчання в 2018 році за однією зі спеціальностей: “математика”, “статистика”, “прикладна математика”, “комп’ютерні науки”, "інформаційні системи та технології”, “інженерія програмного забезпечення”, “середня освіта (математика)”,“середня освіта (інформатика)”.
Вступними випробуваннями на  факультет є тести ЗНО: 

1) укр. мова, 2) математика,3) іноз. мова або фізика (див. сайт факультету http://mif.pu.if.ua). Вступники можуть отримати додаткові бали (до загальної суми результатів ЗНО та шкільного атестату) за результатами закінчення ліцензованих підготовчих курсів в нашому університеті (тел. 59-61-57) та участі в університетській олімпіаді (на деякі спеціальності згідно Правил прийому).
На факультеті навчається понад 700 студентів (з них біля 70% – за державним замовленням). Кількість місць на І курсі денної форми складає 235 (з них понад 100 – за державним замовленням – в 2017 р.). Магістратура нараховує 6 спеціальностей. Має свою аспірантуру, свій науковий журнал і Раду із захисту дисертацій. Факультет є чи не єдиним в регіоні, який створив для всіх наших студентів 5 курсу унікальні можливості для отримання двох дипломів магістра – українського та європейського зразків, організувавши паралельне навчання (за бажанням) в ПНУ та в одному з польських (Краків, Жешув) державних університетів (на безоплатній основі). Під час навчання можна також додатково отримати сертифікат міжнародного зразка CISCO на право обслуговування комп’ютерних мереж. Студенти факультету можуть (за бажанням) навчатись на військовій кафедрі нашого університету за спеціальністю “Математичне та програмне забезпечення функціонування автоматизованих систем” з отриманням військового квитка і офіцерського звання.
Університет чекає випускників у неділю 19 листопада 2017 року об 11 годині за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 57, центральний корпус, ауд. 306.  Під час проведення Дня відкритих дверей, за бажанням, буде запропоновано на вибір: 1) факультетська математична бліц-олімпіада, 2) навчально-практичні курси з розробки ігрових програм.
Телефони: (0342) 59-61-08, 59-60-04, 0506731017, 0970158982.

Сайт факультету: http://www.mif.pu.if.ua.           
E-mail: dekanat_mif@pu.if.ua.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар