Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

Молитва за Україну

21 листопада в Україні відзначають День Гідності і Свободи. 
Парищенська школа згуртувала біля пам’ятного фотостенду Героїв Небесної Сотні всіх, кому не байдуже сьогодення та минуле: учнів, батьків, вчителів, священнослужителів, щоб вшанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя за те, «щоб засвітила зірка вільної держави».
Тематичний захід пам’яті спільно підготували та провели заступник директора з виховної роботи Наталія Шміголь, вчитель музичного мистецтва Богдан Синоверський та класний керівник 11 класу Ольга Ломпас зі своїми вихованцями.

Зі вступним словом до присутніх звернувся Микола Левицький, директор школи, який із сумом зазначив, що Революція Гідності не завершилася, а триває ще й  досі, зокрема на сході країни. Саме завдяки мужності наших військових там, ми зараз можемо спокійно жити тут. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх борців за свободу, які піщли у вічність заради кращого майбутнього України.
Короткий екскурс в минуле  провели учні – майбутні випускники школи. Проникливі, сповнені болю слова перепліталися з тематичними піснями у виконанні учасників шкільного ансамблю, учнів одинадцятого класу та вчителів школи.  
Поминальну панахиду біля шкільної каплиці разом відслужили священики  місцевих церков УПЦ КП о. Іван Лавришин та УГКЦ о. Василь Нагорняк. Всечесні отці також звернулися з напутнім словом до учасників заходу, зокрема до дітей та підлітків, закликаючи молитися не лише за себе та своїх рідних, а й за Батьківщину, та вимолювати в Бога мир і благодать для України.
Завершився захід  виконанням Державного Гімну та спільною молитвою «за пам’ять убієнних за волю синів, і за тих, що у душах запалять промінь правди, щоб край заяснів».














Немає коментарів:

Дописати коментар