Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

суботу, 24 березня 2018 р.

Хресна Дорога – тернистий шлях Ісуса Христа


Ісусе, Спасителю наш, на доказ Твоєї безмежної любові до нас і для нашого спасіння Ти прийняв пониження, погорду, несправедливе засудження і найболючішу смерть на хресті. 
Щоб Тобі подякувати за ласку спасіння, перепросити Тебе за наші гріхи й випросити ласку витривати в доброму, хочемо розважати Твої муки і смерть. 
Щоб ще раз згадати і прославити нашого Господа Ісуса Христа, який заради нашого спасіння перетерпів тяжкі муки на Хресній дорозі і життя своє віддав із великої любові для нас, грішних, задля спасіння наших душ, 23 березня у Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів учні, вчителі та працівники школи провели виховний захід "Хресна  Дорога – тернистий шлях Ісуса Христа”.
Розпочалася хресна дорога з молитви, яку провів парох УПЦ КП о. Іван.
Ініціював, організував та здійснив музичний супровід художній керівник місцевого Будинку культури Назарій Романюк при підтримці заступника директора школи з виховної роботи Наталії Шміголь та педагога-організатора Марії Гергелаби.

Кожен  присутній  задумався над ціллю свого життя і по новому буде укладати свій шлях  у цій земній мандрівці. Адже знаємо, що Христос нас відкупив Своєю Дорогоцінною Кров’ю на Хресті, щоб ми мали життя вічне в небі. 


























Немає коментарів:

Дописати коментар