Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 29 березня 2018 р.

Творча зустріч вчителів англійської мови

Вчитель може все…Під таким девізом працювали учасники районного постійно діючого семінару учителів англійської мови з питання «Підвищення якості освіти через засвоєння та впровадження сучасних технологій на уроках іноземної мови», який відбувся на базі Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів 29 березня 2018 року. У теплій та доброзичливій атмосфері вчителі району  обговорили найактуальніші проблеми сучасної школи, зокрема торкнулися питання підготовки та готовності до НУШ (Нової української школи).

З презентацією школи та з побажанням плідної співпраці перед учасниками семінару виступив директор Микола Левицький.
У кожного вчителя є улюблені технологічні інструменти, які він використовує у роботі, і які дозволяють йому підтримувати мотивацію учнів до навчання на відповідному рівні. Своїм досвідом із застосування арт-технологій на уроках англійської мови поділилися вчителі Ольга Ломпас та Тетяна Щербата, провівши моделювання фрагментів уроку із використанням музики та пісень у процесі вивчення англійської мови. Інтерактивна вправа-«криголам»  «П’ять добрих слів» та мотиваційне відео  налаштували учасників семінару на позитивний емоційний стан.
Цікаво, творчо й пізнавально вдалося провести і майстер-клас з виготовлення лепбука (саморобної інтерактивної папки, в якій збираються і яскраво оформляються різноманітні пізнавальні матеріали з певної теми вивчення). Адже використання лепбуків у навчальному процесі особливо актуальне в умовах впровадження Нової української школи. Результатом успішного майстер-класу стало створення лепбуків “Easter in Ukraine”(«Великдень в Україні»), “Easter in Britain” («Великдень у Британії») та “Resurrection Lapbook” («Воскресіння»).
Працюючи в групах та парах, вчителі мали змогу активно спілкуватися та ближче пізнати один одного.      
Завершився семінар обговоренням та підведенням підсумків роботи керівником методичного об’єднання Аллою Рудзей, теплими відгуками та приємними побажаннями учасників.
Вчителі потрібні один одному… Наша робота не виконується без дружби та співпраці на благо найблагороднішої в світі мети – виховання Людини. 








Немає коментарів:

Дописати коментар