Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 29 березня 2018 р.

Івано-Франківську область на IІІ етапі з початкового технічного моделювання буде представляти учень Парищенської школи


Серед школярів є чимало дітей, які активно цікавляться технікою і різного виду пристроями. Є справжні "фанати" цієї справи, які щодня щось конструюють чи моделюють. Якщо їх змалечку заохочувати та підтримувати, хтозна, можливо в майбутньому з них виростуть нові Сікорські чи Корольови, Тесли чи Маски. За такими майбутнє технічного прогресу.
Традиційно щороку Івано-Франківським обласним державним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проводяться обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.
27 і 29 березня Надвірнянський район представляли переможці І районного етапу цих змагань учні Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів третьокласник Савчук Олександр та четвертокласники Петрик Владислав і Чіх  Богдан (кер. Володимир Петрик).

Хлопчики виготовляли з паперу модель «неможливої фігури» із серії оптичних ілюзій, моделі спортивних машинок, конструювали планери та змагалися в їх запусках на дальність польоту.
За результатами змагань наші школярі вибороли такі місця:
Петрик Владислав – І місце;
Чіх Богдан – ІІІ місце;
Савчук Олександр – VII місце.
Петрик Владислав буде представляти Івано-Франківську область на IІІ етапі.
Адміністрація школи, педагогічний та учнівський колективи щиро вітають всіх учасників і переможців ІІ етапу.










Немає коментарів:

Дописати коментар