Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 13 березня 2018 р.

Вітаємо призера XІ Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Загадкове життя домашніх улюбленців»


Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України підвів підсумки Національного етапу XІ Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Загадкове життя домашніх улюбленців». https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2018/01/02-28-26.pdf
Його мета – пропаганда гуманного ставлення до тварин. Конкурс проводився у співпраці з Департаментом охорони здоров’я та соціальних справ Міського управління Вроцлава (Польща) під егідою Вроцлавського Природничого Університету.

Участь у конкурсі взяли вихованці закладів дошкільної освіти (віком 5-6 р., з батьками), учні І-VІI класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти із абсолютно всіх 24 областей України та міста Києва.
До розгляду журі надійшло 2382 роботи по шести номінаціям:
1.   Оповідання «Зі щоденника моєї тваринки» – 272;
2.   «Стань артистом!» – 181;
3.   «Мій улюбленець в об’єктиві» – 871;
4.   «До серця притули» – 439;
5.   «Можу вас розважити» – 168;
6.   «Кадри з казки» – 451.
Компетентне журі визначило переможців. Роботи, що посіли І місце за спонсорської допомоги УЕА «Зелений світ» були відправлені на Міжнародний етап конкурсу до м. Вроцлав, Польща.
Вітаємо вихованку Надвірнянського районного еколого-натуралістичного центру для дітей та юнацтва Марунчак Надію Михайлівну, ученицю 7б класу Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів за зайняте IІІ місце у номінації – оповідання «Зі щоденника моєї тваринки», керівник гуртка «Основи біоетики» – вчитель біології Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чіх Марія Василівна.
У холі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (м.Київ) організована масштабна виставка робіт учасників конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Загадкове життя домашніх улюбленців». Всі бажаючі можуть відвідати виставку.

Немає коментарів:

Дописати коментар