Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

вівторок, 27 березня 2018 р.

Атестація педагогічних працівників


27 березня 2018 року відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників та згідно перспективного плану атестації на 2017-2021 роки в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання атестаційної комісії школи.
Атестація педагогічних працівників - це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.
Чергову атестацію проходили вчителі української мови і літератури Оксана Токарук, історії Ярослав Круль, образотворчого мистецтва Володимир Петрик, хімії Галина Левицька, зарубіжної літератури Світлана Юрчило, початкових класів Галина Чіх, завідувач бібліотекою Олександра Ковальчук.

Члени атестаційної комісії заслухали атестаційні листи, характеристики педагогічних працівників, поспілкувалися, зокрема, про реформування системи освіти та впровадження концепції Нової української школи.
Засідання пройшло в дружній, доброзичливій атмосфері. Атестаційна комісія дала оцінку рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи.








Немає коментарів:

Дописати коментар