Шановні друзі! Вітаємо Вас на офіційному сайті нашого закладу освіти! Тут представлена діяльність адміністрації, педагогічного та учнівського колективів, важливі події, що відбуваються в ліцеї. Сподіваємося, що кожен знайде цікаву і корисну інформацію.

четвер, 22 березня 2018 р.

Найкращі юні техніки навчаються в Парищенській школі


21 березня  2018 року на базі Надвірнянської районної станції юних техніків проведено районні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання серед учнів початкових класів   закладів загальної середньої освіти та вихованців  закладів позашкільної освіти.
Високу результативність продемонстрували учні Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованці гуртка «Початкове технічне моделювання» Надвірнянської райСЮТ (керівник вчитель образотворчого мистецтва та трудового навчання Володимир Петрик).
Всі школярі повернулися з перемогою і нагороджені:
- дипломом за зайняте І місце Петрик Владислав, Чіх Богдан учні 4 класу, Савчук Олександр, учень 3 класу.
- дипломом за зайняте ІІ місце Двуліт Ольга,  учениця 4 класу.

Учасники показали високі знання теоретичного матеріалу з трудового навчання та практичні навички і уміння при випилюванні лобзиком, виготовленні виробів з паперу, виготовленні моделі літака та її запуску (хлопчики),  при роботі з папером і   пластиліном, пошитті виробу з тканини (дівчатка).
Адміністрація школи, педагогічний та учнівський колективи щиро вітають переможців та бажають нових досягнень на обласних змаганнях.







Немає коментарів:

Дописати коментар